Oksekød på bordet

Oksekød på bordet

Koen er en af de foretrukne bidragsydere, når danskerne køber ind. Men som med al anden mad kan det være svært at finde hoved og hale i, hvordan det tilberedes bedst og hurtigst. Hvad er gode råd, og hvad er ren og skær myter? Og hvad får vi indenbords, når vi spiser kød?

Tilberedning og kødmyter

Tilberedning og kødmyter

Hvordan bliver en bøf rigtig god? Og hvad kan du stille op med de forskellige kødudskæringer? Med lidt viden og snilde bliver vejen fra køledisk til bord snorlige, og du kan dreje uden om de talrige myter, der gør madlavningen mere besværlig.

Læs mere
Grillet flanksteak med spidskål og citron

Okseopskrifter

Kniber det med at finde på nye retter med det hakkede oksekød, eller må der gerne ske noget spændende med kalvekoteletten?

Læs mere
Planche med okseudskæringer

Hvor på koen sidder..?

Har du helt styr på hvor culotten sidder på kalven, og hvad en skank er? Se en oversigt over kødudskæringerne på koen.

Læs mere
Hakkedreng med løvstikkesalsa og grillede kartofler

Danskernes yndlingsoksekød

Der er ingen tvivl om, hvilken slags oksekød, der er den mest foretrukne på middagsbordene i Danmark. Se listen over, hvilke okseretter, der er de mest populære.

Læs mere