×

Alt om oksekød

  • På gården
    • Kvægets liv i stalden og på marken
    • Koen, kalven og tyren - Hvad er forskellen?
    • Hvad spiser en ko?
    • Dyrevelfærd på gården
    • Når køerne bliver syge
    • Aflivning og dødelighed
    • Besøg et kvægbrug
  • Miljø & klima
    • Hvordan påvirker dansk oksekød klimaet?
    • Kød og klima-dilemmaer
    • Koens miljøpåvirkning
  • Transport & slagteri
    • Transport
    • Slagtning
    • Hygiejne når dyrene slagtes
  • I køledisken
    • Hvad betyder mærkerne på kødet?
    • På sporet af kødet - hvor kommer koen fra?
    • Fødevaresikkerhed
  • Tilberedning & sundhed
    • Oksekød på bordet
    • Oksekød & Sundhed
  • Tal & Statistik
    • Tal & Statistik
  • Kontakt
  1. Alt om oksekød
  2. I køledisken
  3. Hvad betyder mærkerne på kødet?
  4. Hvor kommer kødet fra?

I køledisken

  • Hvad betyder mærkerne på kødet?
    • Økologisk kød
    • Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse
    • Hvor kommer kødet fra?
  • På sporet af kødet - hvor kommer koen fra?
  • Fødevaresikkerhed

Hvor kommer kødet fra?

Fra øremærke til label

Det er vigtigt at kunne spore dyrenes opvækst helt tilbage fra fødslen, så forbrugerne ved, hvad de køber.

Læs mere om sporbarheden på danske oksekød.

Følg med på Facebook

Facebook

Alt om oksekød

Kødbranchens Fællesråd

altomoksekoed.dk

Vi har etableret Altomoksekoed.dk for at styrke og nuancere kendskabet til dansk produceret kalve- og oksekød og vise muligheder for oksekødets anvendelse i vores måltider.

L&F

Cookiepolitik